24 uur zonder

 
 1. Zoek & Boek
 2. 24 uur zonder
24 uur zonder
24 uur zonder
24 uur zonder
24 uur zonder
24 uur zonder
24 uur zonder
24 uur zonder
24 uur zonder
24 uur zonder
24 uur zonder
24 uur zonder
24 uur zonder
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Utrecht, Vinkeveen
 

Voorzieningen

     

    Omschrijving

    24 of 48 uur los van de drukte van alledag. Om te doen wat goed voelt in het moment. Niets hoeft, weinig kan. Er ontstaat ruimte om te zakken en te creëren. In de breedste zin van het woord. De enige opdracht die jij hebt is doen wat goed voelt.

    24 of 48 uur op een eiland. Geen telefoon, geen wifi, geen tablet, geen tijd. Alleen jij en de omgeving. Wij geloven dat af en toe de ruimte en rust nemen bijdraagt aan een fijner leven en een betere wereld. Daarom kun je bij ons in de Eilandhut 24 (of 48 uur!) uur offline zijn. Als rustpunt in de drukke week. Even echt uit-tunen van alles dat ‘moet’. Lummelen in een hangmat, turen in het haardvuur, douchen in de plas. Met minder afleiding ontstaat er wat nieuws. We nodigen je uit.

    • mét opgemaakt bed
    • zowel buiten als binnen een fijne (hout)kachel
    • wij brengen en halen je met de boot

    Hoe het werkt

    Je meld je om 16.00u bij de schipper in de Huiskamer, levert je smartphone in en vertrekt in een sloepje naar het eiland. Na zo’n 20 min minuten uitwaaien op de boot wordt je afgezet bij de ‘Eilandhut’. Hier start het 24 of 48 uur zonder-avontuur. 24 of 48 uur later halen we je weer op. Tussen 17.00u en 17.30u de volgende dag ben je terug bij Zwier.

    Wat je meeneemt

    Zo min mogelijk natuurlijk. Van ons krijg je voldoende eten en drinken mee en het bed is opgemaakt. De Vinkeveense Plassen zijn heerlijk om in te zwemmen (en te douchen), dus neem zwemkleding mee. Let op: er zijn geen handdoeken van ons, neem dus een eigen zwemhanddoek mee. ’s Avonds kan het nog best afkoelen, dus warme kleding is aan te raden. Een rugzakje vol, that’s it. 

    Geen nood

    24 of 48 uur zonder telefoon, tablet, laptop. Lekker toch?! Voor veel mensen ook best spannend. Daarom krijg je van ons een ouderwetse nokia telefoon mee. Voor mocht het nodig zijn. Je mag ons altijd (ook ’s nachts!) bellen en wij kunnen er met 5 minuten zijn.

    Goed gevuld

    Wij verzorgen voldoende lekker & gezond eten en drinken om de tijd goed door te komen. Sowieso vegetarisch. Heb je dieetwensen? Geef die door, dan verzinnen we een lekkere aanpassing!

    Wat kan je van de Eilandhut verwachten?

    De Eilandhut is een klein hutje met een tweepersoons boxspring, een heel simpel keukentje met een gasstelletje en een koelkastje. Een tafeltje met twee stoelen en een lekkere luie stoel. In de Eilandhut staat een kleine palletkachel, dus ook op koude dagen is het fijn en behaaglijk binnen. Aan de achterkant van het huisje zit een apart toilet.

    De Eilandhut staat op een stukje van een lang gerekt eiland (legakker). Met aan één kant vrij uitzicht op het open water. Buiten is er een potkachel voor warmte en gezelligheid. Ook kun je een hangmat ophangen en zijn er fijne ligstoelen.