De Eilandhut

 
 1. Zoek & Boek
 2. De Eilandhut
Beschikbaarheid en prijs
 
 

Voorzieningen

 1. 16m2 én een eigen stukje eiland
 2. Binnen en buiten houtkachel
 3. Eigen keukentje
 1. Inclusief beddengoed
 2. Inclusief sloep
 1. opgemaakt bed
 2. Tweepersoons boxspring
 

Omschrijving

Een plekje midden op de Vinkeveense Plassen met precies voldoende faciliteiten. Een plek waar tot rust komen vanzelf gaat.

Wij weten dat je het beste slaapt bij het geluid van kabbelend water, bij het ruizen van de bomen, een brandend haardvuurtje, het tikken van regen op het dak. Daar wordt je ultiem ontspannen van. En daarom willen we onze Eilandhut graag met je delen. Een plekje midden op de Vinkeveense Plassen met voldoende faciliteiten om goed te kunnen ontspannen. Een plek waar tot rust komen vanzelf gaat. Even terug naar de basis.

 • 16m2 én een eigen stukje eiland
 • twee lekkere boxspring bedden
 • een simpel keukentje met alles wat je nodig hebt
 • binnen een gezellig kacheltje 


De Eilandhut is geschikt voor 2 volwassenen. Er past eventueel een campingbedje bij in voor een kindje tot 3 jaar. 

9 recensies


 1. 9,9

  De omgeving, de ruimte, de gastvrijheid. Alles was gewoon super!

  Oktober 2020 -

 2. 10

  Alles! Echt alles! De omgeving, de vriendelijkheid van het personeel, locatie van de eilandhut, de rust, de natuur, het sloepje die er bij zat, de heerlijke lunch gemaakt van eerlijk eten, hoe schoon de toiletten waren, dat we konden kajakken en hardlopen, gratis koffie in de huiskamer. Ik kom graag terug!

  Oktober 2020 -

 3. 8,6

  Goede ontvangst en snel gehandeld toen bleek dat de boot die we mee zouden krijgen kapot was. Vriendelijk personeel. Fijn dat je eigen eten kunt meenemen zodat je niet meerdere keren naar Zwier hoeft te varen.

  Augustus 2020 -

 4. 8,6

  2 dagen lang varen met de sloep!

  Augustus 2020 -

 5. 9

  Je hebt echt het gevoel dat overal goed over nagedacht is. Super dat we een bootje hadden en ook nog lekker de plas op konden. Het eilandje is echt een paradijs met onwijs veel privacy! We hebben echt genoten! Wij hebben geen maaltijden genomen, maar moest toch een cijfer geven dus heb daar maar een 7 ingevuld

  Augustus 2020 -

 6. 9,4

  Geen recensie achtergelaten

  Juli 2020 -

 7. 9,9

  We hebben zo enorm genoten van de vrijheid op het water en het fantastische uitzicht vanuit de cabin en het eiland. Waanzinnige plek en gave vaarroutes. Huisje en terrein was volledig en perfect.

  Juli 2020 -

 8. 9,6

  De locatie en het hutje met hangmat, stoeltjes etcetera is geweldig! :) Maaltijden heb ik niet gebruikt ivm corona, maar ik ga er vanuit dat die ook heerlijk zijn. die proberen we volgende keer!

  Juli 2020 -

 9. 8,7

  Een heerlijke eenvoudige plek om te genieten van de afzondering. Kabbelend water links en rechts van het huisje. Het verblijf op de Eilandhut dwingt je een versnelling terug te schakelen. Echt een plek om helemaal tot rust te komen. Fijn dat 'de basics' er waren zoals olie, azijn, peper en zout. Allemaal Fairtrade en/of biologisch! We hebben eigenlijk niks gemist.

  April 2020 -