Pakschuyt

 
 1. Zoek & Boek
 2. Pakschuyt
Pakschuyt
Pakschuyt
Pakschuyt
Pakschuyt
Pakschuyt
Pakschuyt
Pakschuyt
Pakschuyt
Pakschuyt
Pakschuyt
Pakschuyt
Pakschuyt
Beschikbaarheid en prijs
 
 

Voorzieningen

 1. Beddengoed & handdoeken
 2. De boot is bijna 20 meter lang
 1. Eigen keukentje
 2. Prive douche en wc
 1. Tweepersoonsbed
 

Omschrijving

De Pakschuyt is een prachtig oud schip, super de luxe verbouwd en van àlle gemakken voorzien. Zonsondergang, verre geluiden, de wind in je haren. Luxe en het genot van buiten zijn, perfect gecombineerd.

Zacht wiegend op de golven, het geluid van kabbelend water; op een boot slaap je heerlijk! De Pakschuyt is een prachtig oud schip, super de luxe verbouwd en van àlle gemakken voorzien. Hij vaart zelfs elektrisch en dus geruisloos. Zonsondergang, verre geluiden, de wind in je haren. Slapen op de Pakschuyt is echt bijzonder. Met z’n tweeën genieten. Luxe en het genot van buiten zijn, perfect gecombineerd.

 • de Pakschuyt is bijna 20m lang
 • zowel binnen als buiten fijne zitjes
 • fijne bedden, douche en keukentjeBijzondere ervaring

 Je kan in de Pakschuyt overnachten bij ons bij Zwier. Wil je de ervaring nog bijzonderder maken? Kies ervoor dat de schipper jullie over de Vinkeveense Plassen naar een mooie plek vaart om daar te overnachten. Ondergaande zon, lekker glas wijn, het hoort er allemaal bij! Zodra jullie een plekje hebben gevonden, gaat de schipper van boord en is het schip all yours…


5 recensies


 1. 8,4

  Bij Zwier heb je een heerlijk vrij en zorgeloos gevoel. Overal is aangedacht en alles wordt met veel aandacht gedaan. Dat in combinatie met een prachtige locatie.

  Augustus 2020 -

 2. 8,3

  Het is een zeer originele manier van overnachten.

  Augustus 2020 -

 3. 8,7

  Wij hebben een fantastisch verblijf gehad op de Pakschuyt, het was een prachtige boot en ontzettend schoon. De boot was van alle gemakken voorzien. We waanden ons echt op vakantie. Ook was de jongen van de sup verhuur erg aardig. We hadden ook nog lunch gereserveerd en die was ook heel erg lekker. We komen zeker nog een keer terug!

  Augustus 2020 -

 4. 7,9

  De Pakschuyt is een hele mooie boot! Wij vonden het heel leuk om aan een eilandje te overnachten. Het draaien van de wind zorgde er wel voor dat we vanaf 5 uur 's ochtends last hadden van een keihard gedreun van de palen waarmee het schip werd vast gelegd, dat was erg jammer.

  Juli 2020 -

 5. 9,6

  Alles. Prachtige boot Parkschuyt, heerlijke plek, supervriendelijke schipper en personeel

  April 2020 -