Zoek & Boek← Terug naar de website

24 of 48 uur zonder

 
 1. Zoek & Boek
 2. 24 of 48 uur zonder
Beschikbaarheid en prijs
 
 

Voorzieningen

 1. 16m2 én een eigen stukje eiland
 2. binnen en buiten houtkachel (inclusief hout)
 3. eigen keukentje
 4. goed gevulde mand met eten en drinken
 1. hangmat en fijne ligstoelen
 2. inclusief beddengoed
 3. yogamatje
 1. frisse duik in de Vinkeveense Plassen
 2. inclusief heen en terug met de boot (zelf varen)
 3. tweepersoons boxspring
 

Omschrijving

24 of 48 uur los van de drukte van alledag. Om te doen wat goed voelt in het moment. Niets hoeft, weinig kan. Er ontstaat ruimte om te zakken en te creëren. In de breedste zin van het woord. De enige opdracht die jij hebt is doen wat goed voelt.

24 of 48 uur op een eiland. Geen telefoon, geen wifi, geen tablet, geen tijd. Alleen jij en de omgeving. Wij geloven dat af en toe de ruimte en rust nemen bijdraagt aan een fijner leven en een betere wereld. Daarom kun je bij ons in de Eilandhut 24 (of 48 uur!) uur offline zijn. Als rustpunt in de drukke week. Even echt uit-tunen van alles dat ‘moet’. Lummelen in een hangmat, turen in het haardvuur, douchen in de plas. Met minder afleiding ontstaat er wat nieuws. We nodigen je uit.

Hoe het werkt

Je meldt je om 15.30u bij onze receptie, levert je smartphone in en vertrekt in een sloepje naar het eiland. Na zo’n 20 minuten uitwaaien op de boot kom je aan bij de ‘Eilandhut’. Hier start jouw 24/48 uur zonder-avontuur. 24 (of 48) uur later haal je het beddengoed af en zorg je ervoor dat de Eilandhut weer schoon en netjes is voor de volgende gast. Zodra de volgende gast gearriveerd is, kun jij weer terugvaren naar de haven bij Zwier. Een vaarbewijs is niet nodig en de route is heel gemakkelijk. Je krijgt uiteraard een duidelijke uitleg en routekaart mee.

Wat je meeneemt

Zo min mogelijk natuurlijk. Van ons krijg je voldoende eten en drinken mee en schoon beddengoed om je bed mee op te maken. De Vinkeveense Plassen zijn heerlijk om in te zwemmen (en te douchen), dus neem zwemkleding mee. Let op: er zijn geen handdoeken van ons, neem dus een eigen zwemhanddoek mee. ’s Avonds kan het nog best afkoelen, dus warme kleding is aan te raden. Een rugzakje vol, that’s it. 

Geen nood

24 of 48 uur zonder telefoon, tablet, laptop. Lekker toch?! Voor veel mensen ook best spannend. Daarom krijg je van ons een ouderwetse Nokia telefoon mee. Voor mocht het nodig zijn. Je mag ons altijd (ook ’s nachts!) bellen en wij kunnen er met 5 minuten zijn. Op de boot is ook een telefoon aanwezig.

Goed gevuld

Wij verzorgen voldoende lekker & gezond eten en drinken om de tijd goed door te komen. Sowieso vegetarisch. Heb je dieetwensen? Geef die door, dan verzinnen we een lekkere aanpassing!

Wat kan je van de Eilandhut verwachten?

De Eilandhut is een klein hutje met een tweepersoons boxspring, een heel simpel keukentje met een gasstelletje en een koelkastje. Een tafeltje met twee stoelen en een lekkere luie stoel. In de Eilandhut staat een kleine pallet kachel, dus ook op koude dagen is het fijn en behaaglijk binnen. Aan de achterkant van het huisje zit een apart toilet.

De Eilandhut staat op een stukje van een lang gerekt eiland (legakker). Met aan één kant vrij uitzicht op het open water. Buiten is er een potkachel voor warmte en gezelligheid. Ook kun je een hangmat ophangen en zijn er fijne ligstoelen. Je bent niet helemaal alleen, er staan nog een paar hutjes op het eiland en op het buureiland. Allemaal omringd met een schutting. 

13 recensies


 1. 9,7

  Alles!

  September 2021 - Tjalling J.

 2. 10

  De rust

  September 2021 - Daniel B.

 3. 8,1

  Geen recensie achtergelaten

  September 2021 - Janneke H.

 4. 9,3

  Geen recensie achtergelaten

  September 2021 - Tatja P.

 5. 10

  Alles! Maar ook de persoonlijke support van jullie collega Sade van heel fijn!!! Echt top!

  Juni 2021 - Sabine D.

 6. 7,7

  Het concept is in theorie heerlijk en goed bedacht. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. We waren echt even disconnected en hebben genoten van de beestjes en vogeltjes op het eiland.

  Juni 2021 - Jeroen W.

 7. 8

  De relaxte ontvangst, de spelletjes, het concept!!

  Juni 2021 - Floor D.

 8. 8,4

  Geen recensie achtergelaten

  Juni 2021 - Wendy v.

 9. 10

  Ik vond het een groot avontuur en heb me prima vermaakt! Verder is de sfeer bij Zwier heel relaxt en fijn!

  Juni 2021 - Linda v.

 10. 9,4

  Het is een super leuke ervaring en echt weg van alles. 24 uur zonder telefoon was echt heerlijk. En zeker op een eiland met mooi uitzicht, vuurtje, lekker eten, beetje zwemmen en goed gezelschap. Dank jullie wel!

  Juni 2021 - Jacqueline v.

 11. 9,6

  Ik heb 24 uur het stilte eilandje gehuurd als verrassing voor mijn man zijn verjaardag en het was een verrassing voor iemand die veel op zijn Ipad en telefoon zit. We moesten. het eilandje vinden en net het bootje voer de vorige huursters weer mee terug. We hebben genoten van het knusse huisje en de overheerlijke vegetarische maaltijd en de wijn die we bij de receptie hebben gekocht. Echt een aanrader ..... en we gaan dit zeker nog een keer doen. Volgens mij is de plas bij het huisje heel ondiep dus hou daar rekening mee en duik er niet in !

  April 2021 - Mabel N.

 12. 8

  Het is heerlijk primitief vertoeven in de Eilandhut! Op een mooie dag heb je veel geluid om je heen van alle bootjes (niet altijd even fijn)

  September 2020 - Linda B.

 13. 9

  Het doel en insteek met de setting

  April 2020 - Monica D.