Zwier - Zoek & Boek

24 óf 48 uur zonder in de Eilandhut

 
Beschikbaarheid en prijs
 
 

Voorzieningen

Eten & Drinken

 1. Biologische maaltijden

Buiten

 1. Hangmat en ligstoelen
 2. Buiten zitje

Algemeen

 1. 16m2 én een eigen stukje eiland
 2. Binnen en buiten houtkachel (inclusief hout)
 3. Goed gevulde mand met eten en drinken

Slaapkamer

 1. Opgemaakt bed
 2. Tweepersoons boxspring

Keuken

 1. Eigen keukentje

Activiteiten

 1. Yogamatje
 2. Duik in de Vinkeveense Plassen
 3. Heen en terug met de boot (zelf varen)
 

Omschrijving

24 óf 48 uur op een eiland

Geen telefoon, geen wifi, geen tablet, geen tijd. Alleen jij en de omgeving. Wij geloven dat af en toe de ruimte en rust nemen bijdraagt aan een fijner leven en een betere wereld. Daarom kun je bij ons in de Eilandhut 24 (of 48 uur!) uur offline zijn. Als rustpunt in de drukke week. Even echt uit-tunen van alles dat ‘moet’. Lummelen in een hangmat, turen in het haardvuur, douchen in de plas. Met minder afleiding ontstaat er wat nieuws. We nodigen je uit.

De Eilandhut is een knus hutje met een heerlijk tweepersoons boxspring bed. Verder is er een simpel keukentje met een gasstel en een koelkast. Een tafel met twee stoelen en een lekkere luie stoel. En natuurlijk kan er in de Eilandhut een houtkachel niet ontbreken, dus ook op koude dagen is het fijn en behaaglijk binnen. Aan de achterkant van het huisje zit een apart toilet.

De Eilandhut staat op een stukje van een lang gerekt eiland (legakker). Met aan één kant vrij uitzicht op het open water en aan de andere kant een rustig binnenwatertje en paralel daaraan een andere legakker met wat hutjes erop. Je bent dus niet helemáál alleen. Buiten is er een potkachel voor warmte en gezelligheid. Ook kun je een hangmat ophangen en zijn er fijne ligstoelen.

14 recensies


 1. 9,4

  Ik vond de 48 uur alleen op zo'n eilandje zonder telefoon echt een verademing. Heb me geen moment verveeld en het alleen maar ontzettend naar m'n zin gehad. Het huisje met het kleine tuintje was perfect.

  Augustus 2023 - Michelle B.

 2. 8,4

  Geen recensie achtergelaten

  Augustus 2023 - Pernilla G.

 3. 8,9

  Mooie plek, rust, ontspanning, geen telefoon etc. Samen zijn

  Augustus 2023 - Walter G.

 4. 7,6

  De locatie en de rust waren heerlijk. Het eten wat we mee kregen was super lekker en goed geregeld!

  April 2023 - Sophie E.

 5. 8,3

  Geen recensie achtergelaten

  April 2023 - Manon v.

 6. 8,6

  Geen recensie achtergelaten

  Juni 2022 - Robin B.

 7. 8,1

  Alsof er aan de noodrem werd getrokken van het snelle alledaagse leven. Wat een rust. Ik was bijna vergeten dat 'niets doen' ook een activiteit is die belangrijk is om af en toe te doen.

  April 2022 - Chantal S.

 8. 9,1

  Dat het allemaal heel relaxed was en iedereen heel erg vriendelijk!

  April 2022 - Lisa H.

 9. 9,3

  Vrijwel alles! Een eigen sloep, binnen en buiten houtkachel, de mand met eten, geen telefoons mee, het wekkertje, dame die ons incheckte deed het heeeel leuk, super knus ingericht huisje, uitzicht

  April 2022 - Susan K.

 10. 10

  Alles, de super vriendelijke incheck en uitcheck. De tocht met de sloep naar het eiland, het super charmante eilandhutje met een super ligging en het geweldige uitzicht. Heerlijk gegeten, makkelijke en smakelijke recepten. We hebben genoten van onze 24 uur zonder. Zoals beloofd hebben we de 48 uur zonder nu op onze bucketlist gezet. Ver vinden wij jullie manier van teksten en communiceren erg leuk. Vlot modern, maar zonder dat het gemaakt populair overkomt. Al met al krijgen jullie een dikke tien.

  April 2022 - Robert Jan V.

 11. 6,7

  De rust

  Oktober 2021 - Laura S.

 12. 9,4

  Ik vond de ontvangst heel erg goed! We kregen een super goede uitleg over de locatie van de eilandhut en het enthousiasme straalde van het personeel af. We werden er daardoor zelf ook enthousiast van.

  Oktober 2021 - Sofie v.

 13. 7,1

  Met het bootje naar de eilandhut en heerlijke houtkachels en de rust.

  Oktober 2021 - Anique v.

 14. 9,7

  Alles!

  September 2021 - Tjalling J.