Zwier - Zoek & Boek

De Eilandhut

 
Beschikbaarheid en prijs
 
 

Voorzieningen

 1. Prachtige vaarroutes voor ieder seizoen
 2. 16m2 én een eigen stukje eiland
 3. Binnen en buiten houtkachel (inclusief hout)
 4. Eigen keukentje
 1. Hangmat en fijne ligstoelen
 2. Inclusief beddengoed
 3. Yogamatje
 4. Frisse duik in de Vinkeveense Plassen
 1. Inclusief sloep
 2. Opgemaakt bed
 3. Tweepersoons boxspring
 

Omschrijving

Logeren in de Eilandhut

De Eilandhut is een knus hutje met een heerlijk tweepersoons boxspring bed. Verder is er een simpel keukentje met een gasstel en een koelkast. Een tafel met twee stoelen en een lekkere luie stoel. En natuurlijk kan er in de Eilandhut een houtkachel niet ontbreken, dus ook op koude dagen is het fijn en behaaglijk binnen. Aan de achterkant van het huisje zit een apart toilet.

De Eilandhut staat op een stukje van een lang gerekt eiland (legakker). Met aan één kant vrij uitzicht op het open water en aan de andere kant een rustig binnenwatertje en paralel daaraan een andere legakker met wat hutjes erop. Je bent dus niet helemáál alleen. Buiten is er een potkachel voor warmte en gezelligheid. Ook kun je een hangmat ophangen en zijn er fijne ligstoelen.

10 recensies


 1. 10

  Alles. Het eilandhuisje is wat mij betreft perfect.

  April 2023 - Liv K.

 2. 8,9

  De rust van de eilandhut: de langs zwemmende eenden, zwanen en meerkoeten (met hun kleintjes!), het zachtjes klotsende water... 's avonds staken we de vuurkorf aan. Waar ik normaal misschien niet de rust in mijn kont zou hebben om twee dagen lang niets te doen, is deze set-up ideaal om echt te vertragen en te genieten van een gesprek, een boek, of zelfs dat niet. Gewoon zitten in de zon en de eendjes begroeten.

  Mei 2022 - Josephine S.

 3. 8,4

  De hele beleving klopt! Super leuk en lief personeel. Lief en enthousiast ontvangst. We zijn helemaal tot rust gekomen. In de eilandhut is klein en het was koud , maar toch voelde het enorm luxe. We hebben echt genoten!

  April 2022 - Sanne V.

 4. 8

  De enthousiaste ontvangst en flexibiliteit! Omwisselen van sloep naar valk en op de laatste dag nog hele dag gebruik mogen maken van de valk na uitchecken! Contact met medewerkers via whatsapp/telefoon heel makkelijk en superaardig en relaxt!

  Oktober 2021 - Dorea v.

 5. 10

  De warme ontvangst van het geweldige personeel.

  Oktober 2021 - Johan W.

 6. 9

  Alles. De hele beleving en het helemaal alleen en afgezonderd te doen, bootje heen, vuur maken eten koken genieten en vermaken, het pompen om door te trekken, zwemmen in het water, regen terwijl je binnen bij de kachel ligt. Gewoon alles, helemaal fijn, ik kom zeker terug! ps ik heb geen maaltijden gegeten... kan niet insturen zonder cijfer:-(

  Oktober 2021 - Susanne K.

 7. 7,7

  Geen recensie achtergelaten

  Augustus 2021 - Mirjam P.

 8. 8,6

  We verbleven in de eilandhut. Een simpel hutje, maar toch verzorgd. We hadden heerlijke dagen. Onbezorgd in en op jet water, liggend in de hangmat, met een vuurtje na het eten, de voeten in het kabbelende water met een geroosterde marshmallow, een beetje spelen in het gras of op de vlonder en een klein rondje varen voor het slapen van de kinderen. Het lijkt misschien duur, maar het is echt een investering in herinneringen en ontspanning.

  Augustus 2021 - Klaas H.

 9. 8

  Back to basic, lekker buiten, omringd door water. Heerlijk relaxed.

  Juli 2021 - Sandra D.

 10. 7,1

  Unieke ligging en daardoor ervaring. Letterijk echt midden in de natuur (Eilandhut).

  Juli 2021 - Maaike G.