VrijHavenhuisje | BuitenThuis 'all-in' arrangement

 
 1. Zoek & Boek
 2. VrijHavenhuisje | BuitenThuis 'all-in' arrangement
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Utrecht, Vinkeveen
 

Voorzieningen

 1. alle maaltijden inclusief (afhaal)
 2. prachtige vaarroutes voor ieder seizoen
 3. fietsverhuur
 4. airco warm/koud
 1. handdoeken
 2. wandelroutes door natuurgebied de Botshol
 3. bluetooth geluidsbox
 4. koelkastje
 1. opgemaakt bed
 2. prive sanitair
 3. strandstoelen
 4. wifi
 

Omschrijving

Het BuitenThuis all-in arrangement is speciaal samengesteld om, juist nu, te kunnen Zwieren. Kijk hier om te lezen wat er allemaal inclusief is

VrijHavenhuisje heeft, net als de andere Havenhuisjes, de uiterlijke kenmerken met een Tiny House. In tegenstelling tot de andere Havenhuisjes, drijft VrijHavenhuisje op een ponton! Daarnaast heeft dit huisje een zeer unieke ligging met veel privacy en vrij uitzicht over de haven. In het laagseizoen zijn de enige prikkels die je hier ervaart de eendjes die voorbij dobberen. Zomers kijk je vanuit het grote raam uit op de gezellige bedrijvigheid van de haven. Het VrijHavenhuisje heeft een eigen beschutte tuin ter beschikking, waardoor je je op een privé eilandje waant. Kortom het is hier optimaal genieten van complete rust én comfort binnen handbereik.

Ons doel is dat jullie opgeladen weer naar huis gaan en daarom koken wij, inclusief het arrangement, gezonde en (h)eerlijke biologische en vegetarische maaltijden tijdens jullie gehele verblijf. Ons restaurant de Huiskamer nu is gesloten vanwege de RIVM maatregelen dus kun je de maaltijden bij ons afhalen en meenemen naar je  Havenhuisje.

Het BuitenThuis 'all-in' arrangement heet ‘BuitenThuis’ want dat is ons doel: jij voelt je thuis. Buiten jouw vertrouwde omgeving, buiten jouw thuis. Hier heb je de ruimte. Druk op de pauzeknop, ga lekker de natuur in en opladen maar. Daarbij treffen wij alle maatregelen die passen in deze tijd van COVID-19, zodat jouw verblijf veilig is.

Wat is er allemaal inbegrepen in het BuitenThuis all-in arrangement?

 • logeren in VrijHavenhuisje (2, 3, 4 of 5 nachten)
 • alle maaltijden inclusief (afhaal) ontbijt, lunch en diner)
 • onbeperkt koffie en thee in je VrijHavenhuisje
 • inclusief 3 uur varen met een Rustvalkje (elektrische sloep)
 • gebruik van de gezamenlijke 'doe het zelf' hottub (op basis van beschikbaarheid)
 • gebruik van de sups en kano's vanaf 30 april (op basis van beschikbaarheid) 


* Inchecken kan vanaf 16:00 uur
* Uitchecken kan tot 11:00 uur
* Wij hebben geen babyhapjes voor baby's tot 3 jaar. Die mag je zelf meenemen en opwarmen in de kas. Magnetron is aanwezig.  Kinderen van 3 t/m 12 jaar eten gezellig mee, we hebben geen aangepast kindermenu
* Het Havenhuisje beschikt over een tweepersoonsbed en op een verhoogde tussenvloer bereik je via een opstapje nog een eenpersoonsbed voor een 3e gast
* Kom je lekker in je eentje Zwieren? Dan kun je bij stap twee ('Extra's') in het boekingsproces de korting selecteren.

* Een babybedje kun je selecteren bij stap twee (Extra's) in het boekingsproces. Vergeet niet zelf beddengoed mee te nemen.

Annuleringsvoorwaarden
Voor annuleringen binnen twee weken zijn de annuleringskosten 90% van de totale boekingswaarde en binnen 24 uur 100% van de boekingswaarde. Mocht je willen verplaatsen van datum dan kan dat tot 2 weken voor aanvang. Mocht de overheid besluiten dat we vanwege Corona in een complete 'lock down' moeten en gasten mogen geen hotels bezoeken dan mag er op ieder moment kosteloos worden verplaatst van datum.

2 recensies


 1. 8,6

  Hartstikke leuk gehad. De prijs is aan de hoge kant voor 2 nachten voor 2 personen.

  Maart 2021 -

 2. 9,1

  Heerlijk eten! Heerlijk dat ook de tijden daarvan vast staan, zodat je echt nergens meer over hoeft na te denken/kiezen en ook een beetje 'gedwongen' wordt te ontspannen (ontbijt kan toch pas vanaf 9 uur :)). Genoeg ruimte om gebruikt te maken van de bootjes en alle faciliteiten.

  Maart 2021 -