Zwier - Zoek & Boek

Zwier Tent

 
Beschikbaarheid en prijs
 
 

Voorzieningen

     

    Omschrijving

    Logeren in een Zwier tent

    Onze twaalf ingerichte Zwier tenten liggen rondom de zwemvijver in onze haven. Het is hier ultiem genieten, je hebt de ruimte en alle comfort binnen handbereik. Per Zwier tent kunnen maximaal 3 personen logeren. Een extra babybedje kan bijgeplaatst worden. Meer kinderen? Reserveer dan een extra kindertent (maximaal 2 kinderen per kindertent).

    Boek een Zwier tent en ontvang inclusief:
    • alle maaltijden: ontbijt, lunch en driegangendiner 
    • gebruik van de houtgestookte hottub & sauna
    • varen in een elektrische rustvalk (3 uur)
    • gebruik van SUP's en kano's (1 mei t/m 30 september)
    • deelname aan alle Zwier Zomer sessies (15 juli t/m 21 augustus)

    168 recensies


    1. 9,3

     Wat een heerlijk weekend was dit. Er hangt een soort serene sfeer in de zwierhaven. Iedereen begroet elkaar vriendelijk en er is voldoende privacy. Iedereen kan echt doen en laten waar hij zij zin in heeft. Het eten was goed geregeld op vaste momenten en van goede kwaliteit. Ik werd bij elke maaltijd verrast. De tenten staan op een prettige afstand van elkaar. Je voelt wel de gezelligheid maar hebt ook echt je eigen plekje met picnic tafel. De tenten waren overigens ook mooi ingericht, heel cozy en ik heb niks gemist. De Social box is een hele leuke toevoeging. Het stimuleert je echt om in het hier en nu te zijn en dat is gelukt. Er is genoeg te doen op het terrein, voor als je het lezen van een boek zat bent. Al met al ben ik zeer tevreden!

     Juni 2022 - Marit M.

    2. 9,1

     Niks moeten, genieten van de natuur, op en rond het water zijn, het verrukkelijke eten en de ontspannen sfeer! Alles klopt, dat zie je en dat voel je!

     Juni 2022 - Viola K.

    3. 9,1

     Prachtige omgeving, leuke sfeer!

     Juni 2022 - Maarten M.

    4. 10

     Geen recensie achtergelaten

     Juni 2022 - Raisa H.

    5. 9,9

     Geen recensie achtergelaten

     Juni 2022 - Laura B.

    6. 9,7

     Heerlijk ontspannen, ongedwongen sfeer, mooie ligging/omgeving en voldoende faciliteiten / activiteiten. Verse smaakvolle vega maaltijden!

     Juni 2022 - Roos B.

    7. 9

     superfijne plek, mensen, eten. Heel fijn dat je volledig ontzorgd wordt :)

     Juni 2022 - Sanne O.

    8. 9,1

     Geen recensie achtergelaten

     Juni 2022 - Petra S.

    9. 8

     Ligging, Sfeer

     Juni 2022 - Katrijn V.

    10. 10

     Het persoonlijke kaartje in de tent, geschreven door Sadé vond ik zo ontzettend leuk. Verder hadden we op een x-moment geen stroom meer, maar dat was - in de stromende regen - in no time opgelost. En dat was bijna 22 uur 's avonds. Geen onvertogen woord en een snelle oplossing. Dan onderscheid je je op een hele fijne manier. Dus.....duh, ik kom nog een keer terug!!

     Juni 2022 - Leonie B.

    11. 7,4

     Geen recensie achtergelaten

     Mei 2022 - Kelly B.

    12. 9,7

     Zwier is een mooie locatie waar een heerlijk relaxed sfeertje hangt! Voor diegene die dit wilt, is er genoeg te doen: je kunt gebruik maken van een sloep, een sup, een kano, de sauna, de hottub, spelletjes en boeken. Daarnaast kun je heerlijk wandelen in de omgeving en kun je een plons maken in één van de plassen. En als je lekker wilt niksen, is daar ook genoeg ruimte voor! Vorig jaar hadden een vriendin en ik 2 nachtjes geboekt in een Zwiertent. Toen ik weer thuis kwam, vertelde ik mijn vriend heel enthousiast over onze Zwier-ervaring. Mijn vriend en ik besloten dan ook om ook een keertje samen te gaan. We zijn net terug van 3 nachtjes Zwier (ook weer in de Zwiertent). Hier staan o.a. een boxspring met elektrische deken, een koelkast en een loungesetje in. Ook zijn er 2 strandstoelen aanwezig waarmee je lekker voor de tent kunt gaan zitten. Oftwel: alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf is er aanwezig. Het eten is lekker, gezond en gevarieerd. Elke dag lekker vers bereide vegetarische maaltijden. Je kunt eten in de huiskamer, buiten aan de picknicktafels of in de accommodatie die je geboekt hebt. Ook is een grote keuze uit wijn, speciaal biertjes en fris (niet bij de prijs inbegrepen). Maar je kunt bijvoorbeeld ook filterkoffie zetten of je plukt zelf kruiden uit de moestuin om daar vervolgens thee mee te maken (wel in de prijs inbegrepen). Het is gewoon een heel fijn plekje waar alles klopt.. De Zwierkrant en het Inspiratieboekje die je bij binnenkomst krijgt en de Goodiebag die je mee naar huis krijgt, zijn van die kleine dingen die je verblijf extra bijzonder maken. Wij hebben echt genoten en waren weer helemaal ontspannen na 4 daagjes Zwier. We komen dan ook zeker weer terug!

     Mei 2022 - Floor K.

    13. 9,7

     Het eten is verrukkelijk! Fijn dat de mogelijkheid bestaat voor een tweede ronde te gaan bij het avondeten, omdat porties soms wat aan de kleine kant waren. Het eten is een van de redenen voor ons voor het tweede jaar terug te komen. De combi met de activiteiten die je kunt doen, de hele dag en nacht buiten zijn, perfecte ingrediënten om ons op te laden.

     Mei 2022 - Joyce T.

    14. 8,3

     Heerlijke plek met lekker eten!

     Mei 2022 - Eefje S.

    15. 8,6

     Geen recensie achtergelaten

     Mei 2022 - Wietske v.