Zwier Tent

 
 1. Zoek & Boek
 2. Zwier Tent
Beschikbaarheid en prijs
 
 

Voorzieningen

 1. 30 m2
 2. Beddengoed & handdoeken
 3. Inclusief een yogales
 1. Inclusief ontbijt
 2. Koelkastje & kluisje
 3. Stopcontacten
 1. Strandstoelen
 2. Tweepersoons boxspring
 3. Vrij gebruik kano's of sup's (op basis van beschikbaarheid)
 

Omschrijving

De Zwier tenten heten officieel Bell-tenten. En we zijn hiervoor gevallen door hun eenvoud en het open karakter ervan. De tenten zijn bijna 30 m2! Je kan ze zien als een hotelkamer met veel comfort en een fijne sfeer, maar dan buiten.

Als je komt overnachten bij Zwier dan is dat àltijd minimaal twee nachtjes. Dit omdat we geloven en ook zelf ervaren dat je pas echt tot rust komt als je ergens langer verblijft. En leuk nieuws, in de zomer kan je extra lang komen zwieren met de mogelijkheid om ook doordeweeks te overnachten. Zwoele zomeravonden bij de tent, mijmeren in het gras, en eindelijk tijd om dat boek eens uit te lezen. Of lekker actief het water op met sup of kano. Jij kiest. Ook worden er tijdens deze periode op meerdere dagen yogalessen gegeven, kan je genieten van een massage, organiseren we kookworkshops, kan je mee op mooie wandelingen en kun je het water op met een huurboot. Dat is echt lekker genieten!

Slapen doe je in onze fijne Zwier tenten. De tenten beschikken over een tweepersoons bed, een koelkastje en een kluisje. De tenten zijn ruim genoeg voor maximaal twee kleine kinderen. Voor kinderen tot 15 jaar is een Zwier kindertent bij te boeken. Kom je ook genieten?

 • Bijna 30 m2
 • Lekkere boxsprings
 • opgemaakte bedden & handdoeken
 • Koelkastje & kluisje
 • Stopcontacten
 • Strandstoelen