Zwier - Zoek & Boek

Zwier Tent

 
Beschikbaarheid en prijs
 
 

Voorzieningen

     

    Omschrijving

    Logeren in een Zwier tent

    Onze twaalf ingerichte Zwier tenten liggen rondom de zwemvijver in onze haven. Het is hier ultiem genieten, je hebt de ruimte en alle comfort binnen handbereik. Per Zwier tent kunnen maximaal 3 personen logeren. Een extra babybedje kan bijgeplaatst worden. Meer kinderen? Reserveer dan een extra kindertent (maximaal 2 kinderen per kindertent).

    Boek een Zwier tent en ontvang inclusief:
    • alle maaltijden: ontbijt, lunch en driegangendiner 
    • gebruik van de houtgestookte hottub & sauna
    • varen in een elektrische rustvalk (3 uur)
    • gebruik van SUP's en kano's (1 mei t/m 30 september)
    • deelname aan alle Zwier Zomer sessies (15 juli t/m 21 augustus)

    149 recensies


    1. 9

     Waar te beginnen?! Het is een fijn concept waarin je terecht komt en het beste is dat je echt gewoon niet meer van het terrein hoeft op zoek naar iets voor diner ofzo. Je zit heel even in een fijne buitenbubbel. Die ontspanning wordt nog eens versterkt door de hottub, de sauna en natuurlijk zwieren in je elektrische bootje op de plassen. Alles is er en gewoon zo'n goeie opzet: de uitnodiging om te zwieren, los van de hectiek daarbuiten. De vega/vegan/biologisch maaltijden waren heerlijk en inspirerend voor thuis en heel actueel gewoon om no waste uit te dragen. Het voorjaar met al het nieuwe groen en leven was een bonus, en vooral het 24/7 buiten zijn. Ondanks dat het een nacht heeft gevroren (wat ook wel weer grappig was) waren we heerlijk warm door de verwarmde bedjes!

     April 2023 - Nienke W.

    2. 9

     De omgeving, de huur van het bootje en het eten!

     April 2023 - Lienke d.

    3. 8

     Het was een heerlijk verblijf! We hebben genoten van de rust, het onthaasten en het heerlijke eten. Daarbij was de relaxte sfeer en het community-gevoel heel fijn! Na onderstaande "klacht" hebben we gelukkig een tent verderop gekregen waardoor we alsnog konden genieten van de rust.

     April 2023 - Fiona S.

    4. 8

     Heerlijke plek met een origineel concept. Flexibel in het uitlenen van de bootjes. Geweldig eten! En eigen keuze waar dan te eten.

     April 2023 - Desiree H.

    5. 9,7

     Rust, zingende vogels, een heerlijk verwarmd bed, lekkere maaltijden en thee, de inspiratiesessies (verbonden ademen was zeker inspirerend!), vriendelijke mensen en even helemaal niets moeten. Het was heerlijk!

     April 2023 - Dorianne K.

    6. 9,3

     Wat een heerlijk weekend was dit. Er hangt een soort serene sfeer in de zwierhaven. Iedereen begroet elkaar vriendelijk en er is voldoende privacy. Iedereen kan echt doen en laten waar hij zij zin in heeft. Het eten was goed geregeld op vaste momenten en van goede kwaliteit. Ik werd bij elke maaltijd verrast. De tenten staan op een prettige afstand van elkaar. Je voelt wel de gezelligheid maar hebt ook echt je eigen plekje met picnic tafel. De tenten waren overigens ook mooi ingericht, heel cozy en ik heb niks gemist. De Social box is een hele leuke toevoeging. Het stimuleert je echt om in het hier en nu te zijn en dat is gelukt. Er is genoeg te doen op het terrein, voor als je het lezen van een boek zat bent. Al met al ben ik zeer tevreden!

     Juni 2022 - Marit M.

    7. 9,1

     Niks moeten, genieten van de natuur, op en rond het water zijn, het verrukkelijke eten en de ontspannen sfeer! Alles klopt, dat zie je en dat voel je!

     Juni 2022 - Viola K.

    8. 9,1

     Prachtige omgeving, leuke sfeer!

     Juni 2022 - Maarten M.

    9. 10

     Geen recensie achtergelaten

     Juni 2022 - Raisa H.

    10. 9,9

     Geen recensie achtergelaten

     Juni 2022 - Laura B.

    11. 9,7

     Heerlijk ontspannen, ongedwongen sfeer, mooie ligging/omgeving en voldoende faciliteiten / activiteiten. Verse smaakvolle vega maaltijden!

     Juni 2022 - Roos B.

    12. 9

     superfijne plek, mensen, eten. Heel fijn dat je volledig ontzorgd wordt :)

     Juni 2022 - Sanne O.

    13. 9,1

     Geen recensie achtergelaten

     Juni 2022 - Petra S.

    14. 8

     Ligging, Sfeer

     Juni 2022 - Katrijn V.

    15. 10

     Het persoonlijke kaartje in de tent, geschreven door Sadé vond ik zo ontzettend leuk. Verder hadden we op een x-moment geen stroom meer, maar dat was - in de stromende regen - in no time opgelost. En dat was bijna 22 uur 's avonds. Geen onvertogen woord en een snelle oplossing. Dan onderscheid je je op een hele fijne manier. Dus.....duh, ik kom nog een keer terug!!

     Juni 2022 - Leonie B.